op een geslaagd weblog

Hallo allemaal,

in deze Weblog zie je de beslommeringen van mij, mijn familie en soms van vrienden. Ik zal proberen op een korte wijze de minder dagelijkse dingen te beschrijven. Dit kunnen vakanties zijn maar natuurlijk ook de sportactiviteiten, de prestaties van de kinderen, de speciale dagen en de zaken die ik de moeite waard vind te vermelden.

Mocht je willen reageren dan kan dat na elk bericht. Staat je naam in een bericht en dat vind je niet goed, meld dat en ik verwijder hem direct.

De afgelopen jaren heb ik ook een weblog bijgehouden maar dat is een tijdje uit de lucht geweest. Nu staat deze nu nog in de linker kolom onder Blogroll  en heet “4 jaar familie Herrewijn”. Is qua opmaak niet meer dezelfde, alleen de tekst en foto’s zijn gelukkig bewaard gebleven. Maar ook boven in het menu staat een knop “4 jaar bloggen” en daar komen langzaam maar zeker ook alle verhalen in te staan. Deze verandering is nodig omdat de link per 1 maart verdwijnt.

Natuurlijk ben ik ook actief op Facebook, zie de link “Marcel Herrewijn op Facebook”  en heb ik een Twitter account en sta ik op LinkedIn. Dit staat allemaal links in de Blogroll. Google+ is in opkomst, ik heb een account maar is nog heel summier.

Verder wens ik jullie veel leesplezier en schroom niet te reageren,

Marcel Herrewijn

»

  1. Hadewych schreef:

    Wel leuk om jullie zo te volgen op skivakantie

  2. Francoise van Dongen schreef:

    Fijne vakantie gehad? Hopelijk zit je nu ongeveer op de 1000e bezoeker hihi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s